Retour/ruilen

Via internet besteld en opgestuurd? Dan geldt het Nederlandse webshoprecht. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden. Terugsturen van een online bestelling is altijd op kosten van de koper.

Wij handelen in gebruikte materialen, krassen/beschadigingen zijn daarom geen geldige redenen voor retourneren.

Wanneer de producten anders zijn gekocht dan via internet kunnen ze binnen 7 dagen geruild worden als het om een functioneel gebrek gaat. Geld terug is bij deze producten niet mogelijk.

Garantie

Geen Garantie: Defecten veroorzaakt door normale slijtage, onheil van buitenaf (zand-, val- of vochtschade), verkeerd gebruik of achterstallig onderhoud vallen niet onder de garantie.

Verkopersgarantie: Als verkoper zijn wij wettelijk verplicht om producten te leveren die voldoen aan de verwachtingen die je als consument van (tweedehands) producten mag hebben. Bij CV (Combi) Ketels is garantie enkel van toepassing indien aantoonbaar aangesloten door een erkend installateur. Dit op vertoon van het originele aankoopbewijs (Factuur) binnen de garantieperiode. De consument is in dit geval ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het retourneren van het artikel op onze vestiging.

Inkoop:

Wij kopen geen tweedehands/ gebruikte materialen in van derden.

Bezorgen

Kleinere producten die geschikt zijn om te verzenden worden via een pakketdienst aangeboden. De grotere producten verzenden wij extern via vaste partner transportbedrijven door Nederland & België (transport naar eilanden & overige landen gaat hierbij op aanvraag). Al onze verzendingen worden altijd met de grootste zorg ingepakt en verzonden.

Verzend-/Handelingskosten variëren per product, wij maken hierover vooraf duidelijke aparte afspraken, welke wij via mail aan u bevestigen.

 

× Vragen? Stuur ons een Whatsapp