Materialen op maat

Home – Materialen op maat

Op maat

Materialen op maat

Wij maken uw aangekochte gebruikte materialen op maat. Op onze locatie Tweedehandsmaterialen aan de Hellegatweg 7A te Rijsbergen hebben wij een ruim aanbod van gebruikte bouwmaterialen. Deze komen rechtstreeks uit de sloopwerkzaamheden van Gebroeders Snellen BV. Al onze producten worden op de slooplocatie handmatig gedemonteerd, gesorteerd en vervoerd naar onze opslag. Hier worden ze schoongemaakt en vervolgens opgeslagen voor de verkoop.

Zo hebben wij in ons assortiment bijvoorbeeld plaatmateriaal, ribben, planken en balken. De materialen worden op ons terrein spijkervrij gemaakt, zodat u deze direct kunt toepassen in uw woning, kantoor of bijgebouw.

Door onze gevarieerde voorraad gebruikt hout met diverse afmetingen, heeft u een ruime keuze. Desondanks kan het zo zijn dat de maten voor u niet bruikbaar zijn. Daardoor zullen er aanpassingen gedaan moeten worden. Voor de handige klusser is dat natuurlijk geen probleem. Dit maakt het voltooien van het project zelfs nog persoonlijker omdat u de veranderingen aan het materiaal zelf uitvoert.

Mocht u niet zo handig zijn of thuis niet over de juiste gereedschappen beschikken, geen nood.
Wij staan namelijk graag voor u klaar om de producten naar uw wens passend te maken.
Doordat u de reststukken die u niet kunt gebruiken en het zaagsel bij ons achterlaat, heeft u op uw bouwplaats geen overtollig afval.
In onze werkplaats is regelmatig een allround timmerman aanwezig die graag uw bestelling op maat maakt. Tevens kan hij u voorzien van de nodige adviezen.

 

Circulaire economie

Omdat u gebruikte bouwmaterialen toepast in uw project draagt u uw steentje bij aan de circulaire economie. Dit wordt niet alleen voor ons als sloper steeds belangrijker, maar ook voor u als consument. Door grondstoffen steeds opnieuw te gebruiken kunnen we met de hele samenleving de afvalberg beperken. Op deze wijze belasten we het milieu zo min mogelijk.

Als u geïnteresseerd bent in het hergebruiken van materialen kom dan eens een bezoekje brengen aan ons bedrijfsterrein. Het is de moeite waard om een kijkje te nemen in onze showroom. We hebben niet alleen een ruim assortiment hout liggen, maar ook diverse andere gebruikte bouwmaterialen. Van deuren tot woonaccesoires, u kunt er voor bij ons terecht.

Natuurlijk kunt u ons altijd bellen of mailen. We geven graag antwoord op uw vragen.

Tarieven

Aan de hand van de hoeveelheid werk worden tarieven bepaald.
U kunt tijdens openingstijden bij ons langs komen of ons bellen of mailen.
Wanneer u een bestelling plaatst kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte opstellen. 

× Vragen? Stuur ons een Whatsapp